Liga 1

Ionuţ Lupescu: "Presiunea pe arbitri nu e un lucru nou. Trebuie să-i lăsăm în pace!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a comentat pentru gsp.ro scandalul în care este implicată Comisia Centrală a Arbitrilor. Lupescu este de părere că arbitrii trebuie încurajaţi în acest momente dificile şi dezvăluie că Marcel Lică a fost mandatat de Gheorghe Constantin să facă delegările pentru etapa următoare din Liga I.

"Acest scandal nu face deloc bine fotbalului românesc. Nu e un moment plăcut, dar trebuie să-l depăşim. Foarte multe amănunte nu ştiu pentru că nu cunosc toate probele din acest caz şi nu am cum să trag vreo concluzie. Delegările pentru Cupa României au fost făcute încă de ieri, iar pentru următoarea etapă de campionat vor fi făcute de prim-vicepreşedintele CCA, Marcel Lică.

Eu m-am ocupat de delegări în sezonul precedent, dar nu făceam decît să îi nominalizez pe arbitri care vor conduce întîlnirile, nu să le judec prestaţia. Aşa cum a spus şi preşeintele FRF, arbitrii trebuie lăsaţi în pace pentru că traversează un moment foarte delicat. Presiunea de pe umerii lor nu e un lucru nou, dar pînă acum au demonstrat că pot face faţă", a explicat Lupescu pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.