Liga 1

Cristi Borcea: "Vinovatul să ia 5 ani de puşcărie!"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Borcea îl cheamă la detectorul de minciuni pe Constantin Iacov, după ce ultimul a acuzat că meciul FC Naţional - Dinamo 1-2, din iulie 2006, a fost blat

Cristi Borcea a reacţionat dur ieri, cînd a auzit acuzaţiile fostului preşedinte al Naţionalului, Constantin Iacov, cum că Dinamo, prin actualul preşedintele executiv, "a umblat" la jucătorii Progresului în iulie 2006. "Aşa a zis? Incredibil! Dacă are curaj, să mergem amîndoi la detectorul de minciuni, iar cine se dovedeşte că minte şi e vinovat să ia direct 5 ani de puşcărie!", a izbucnit Borcea.

"O să-l dau în judecată, vrea să iasă în evidenţă cu orice, acum că nu mai e la nici un club de fotbal. Va plăti scump de tot pentru toate aceste murdării pe care le aruncă în emblema lui Dinamo. O face special fiindcă acum e o vreme prielnică de aşa ceva, cînd orice acuzaţie face valuri cît casa", a mai declarat ieri şeful "cîinilor".

"4-5 jucători au fost cumpăraţi de Borcea"
De la ce a pornit totul? Prezent luni noaptea în cadrul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, Constantin Iacov a afirmat că Borcea a corupt cîţiva dintre fotbaliştii Naţionalului în prima etapă a sezonului 2006-2007, ediţie în care roş-albii au ieşit campioni.

"În sezonul 2006-2007, unii dintre jucători nu şi-au apărat corect şansele contra lui Dinamo. Ulterior, am aflat că au fost cumpăraţi de cei de adversari, mai exact de Borcea. E vorba de vreo patru-cinci fotbalişti, iar cazul e în cercetare, aşa că să lăsăm Parchetul să-şi facă treaba. Nu vreau să dau nume deocamdată. Dacă am aşteptat atît, mai putem sta o lună pentru a afla noutăţi", a dezvăluit Iacov la emisiune, susţinîndu-şi şi ieri afirmaţiile.

NICOLAE BADEA, preşedinte CA Dinamo
"Dacă a aflat acest lucru, domnul Iacov nu are decît să facă demersurile pe care le consideră de cuviinţă, asumîndu-şi întreaga responsabilitate"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.