Liga 1

S-a întors Adrian Ilie!

Adrian Ilie

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Ilie urmează să aibă aceeleaşi atribuţii ca şi înainte să demisioneze, dar nu va deţine funcţie oficială la Steaua

În ultimele două zile, roş-albaştrii au avut un oaspete important la stadion: Adrian Ilie. "Am fost să vorbesc cu jucătorii şi cu Lăcătuş, pentru că au ajuns într-o situaţie dificilă, iar de acum înainte voi face des acest lucru. Voi fi prezent alături de ei la meciul de la Mediaş", a spus ieri Cobra.

Surse apropiate clubului din Ghencea au dezvăluit pentru Gazetă că Adrian Ilie a revenit din proprie iniţiativă lîngă echipă. "Nu mai rezist să stau acasă, mă simt şi eu vinovat de situaţia în care a ajuns Steaua. Vreau să pun umărul la redresarea clubului, chiar dacă nu voi fi în acte oficial al Stelei", ar fi spus "Cobra" unui apropiat. El va încerca să le ridice moralul jucătorilor, dar şi să fie liantul pe axa conducători - antrenori - jucători.

"Adi este un caracter extraordinar şi nu se simte confortabil cînd vede în ce situaţie se află echipa. De acum înainte Steaua va arăta altfel"
Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.