Liga 1

Nicolae Grigorescu: "Pentru etapa următoare, avem doar 11 arbitri apţi din lotul de 22"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele interimar al CCA, fostul tuşier Nicolae Grigorescu, a precizat că a acceptat să conducă destinele arbitrilor pe durata perioadei de criză, însă a menţionat că nu va rămîne definitiv în postul de la Casa Fotbalului. Totodată, Grigorescu a dezvăluit că aria de selecţie a arbitrilor pentru runda următoare a Ligii I s-a restrîns drastic în urma evenimentelor din ultima vreme:

"Eu nu voi mai fi pus în fruntea CCA, pentru că acum 3 ani am fost şi nu m-am descurcat, avînd domiciliul în Timişoara. Nimeni nu vrea să fie în situaţia aceasta a oamenilor din arbitraj, reţinuţi sau în doliu, înmormîntîndu-şi părinţii, dar cineva trebuie să se ocupe de Comisia de Arbitri. Pentru etapa următoare, din lotul de 22 de arbitri sînt apţi doar 11.

Este unul dintre cele mai grele momente din istoria arbitrajului românesc, am auzit de la colegi mai în vîrstă că au mai existat astfel de impasuri în trecut. Eu cred în nevinovăţia majorităţii celor învinuiţi de DNA, dacă nu chiar a tuturor", a spus Nicolae Grigorescu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.