Liga 1

Edi Stăncioiu: "Fără paşi greşiţi!"

Articol de Cosmin Lucaci  —  sâmbătă, 18 aprilie 2009

Portarul Edi Stăncioiu spune că un eşec la Constanţa ar fi echivalent cu ratarea titlului pentru CFR


Reabilitat în poarta campioanei după eşecul clujenilor de la Craiova (4-1), Edi Stăncioiu speră să îşi ajute coechipeirii şi în acest sezon, la fel cum a făcut-o în finalul stagiunii trecute, mai ales în finala Cupei României.

Goalkeeper-ul "vişinilor" spune că echipa este decisă să cîştige partida de astăzi de la Constanţa, locul unde s-au impus şi în ultimele patru confruntări. "Avînd în vedere că am pierdut două puncte importante în ultimul meci de acasă cu Bistriţa, putem spune că partida cu Farul este una decisivă pentru noi, dacă mai vrem să ne batem la titlu. Pentru CFR nu prea există alte alternative! De acum încolo toate jocurile vor fi decisive!", a declarat Stăncioiu, care o consideră pe Dinamo principala contracandidată la titlu.

Edi este de părere că schimbările dese de antrenori nu ar trebui să influenţeze negativ jucătorii. "E adevărat că sîntem la al 4-lea antrenor într-un sezon, însă nu contează foarte mult acest lucru. Important este că jucătorii au rămas aceeaşi, ne cunoaştem foarte bine şi asta ne va ajuta. În cele din urmă, sîntem jucători profesionişti şi plătiţi să facem performanţă în Gruia, indiferent cine stă pe bancă", a explicat el.


"Dinamo este pe primul loc cu 6 puncte avans, deci este principala favorită la titlu în acest moment"
Eduard Stăncioiu, portar CFR Cluj


FLASH

Revine Viera!

Tehnicianul Toni Conceicao va opera cîteva modificări pentru meci de astăzi, cu Farul Constanţa. În lipsa lui portughezului Tony, care a suferit o ruptură fibrilară şi nu va reveni mai devreme de meciul cu Dinamo, pe postul de fundaş dreapta va evolua încă din primul minut ivorianul Viera, revelaţia returului. De asemenea, în defensivă ar putea apărea pe postul de fundaş central Gabi Mureşan în locul brazilianului De Sousa, ultimul în scădere de formă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.