Liga 1

Fost nr. 7, actual nr. 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Simbata noapte spre duminica, Becali cauta deja un inlocuitor italianului. L-a sunat mai intii pe Olaroiu. "Repet, nu pot sa plec de aici. seicii nu ma lasa, am contract ferm, n-am cum sa plec", i-a spus Olaroiu lui Becali, refuzind pentru a treia oara in decurs de o luna si jumatate postul de "principal".


Totusi, discutia telefonica Bucuresti - Ryad nu s-a terminat inainte ca Becali sa primeasca un sfat. "Gigi, iti spun eu care e cea mai buna solutie: Lacatus", i-a zis Oli patronului. Cum si Becali se gindea la aceasta varianta, patronul a decis sa-l oferteze pe fostul numar 7.


Becali i-a telefonat ieri dimineata lui Lacatus. "Marius, te astept la stadion sa discutam", i-a spus patronul. Cei doi s-au vazut in Ghencea si dupa doua ore de negocieri au batut palma. Imediat, Lacatus a coborit la vestiare, acolo unde jucatorii venisera sa faca recuperare dupa meciul cu U Cluj. "Fiara" le-a fost prezentat apoi lui Dica, Nicolita si compania exact in vestiarul in care Lacatus a trait 14 ani de glorie maxima. El va semna astazi contractul cu Steaua si tot astazi va efectua si primul antrenament in Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.