Liga 1

Paştele cîinilor

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo s-a răzbunat cu vîrf şi îndesat pe Bistriţa pentru înfrîngerea de la Iaşi


Cu greu ar fi putut Dinamo să-şi găsească un adversar mai potrivit pentru refacerea moralului stricat la Iaşi decît Bistriţa lui Sabău. O echipă fără motivaţie, fără vînă şi fără nici o dorinţă de victorie.

Profitînd de debutul indolent al "cîinilor", Diogo (2) şi A. Mureşan (6) şi-au arătat limitele, irosind ocazii bune. După 20 minute, Marius Niculae a deschis scorul cu capul din centrarea lui Ze Kalanga. 

Dar alb-roşiii s-au trezit cu adevărat din letargie abia după pauză. Niculae a mai reuşit un "cap" imparabil, apoi, o dată cu ieşirea unui Claudiu Niculescu extrem de şters, "cîinii" au trecut la combinaţii în viteză, faze spectaculoase şi încă trei goluri.

Omul meciului, Marius Niculae, a realizat hattrick-ul, marcînd iar cu capul (73) din centrarea lui Boştină. Ajuns la cota de 11 goluri, "Săgeată" a făcut pe portarul în ultimele 15 minute, deoarece Lobonţ s-a accidentat, iar Rednic efectuase toate schimbările. Chiar şi aşa, "cîinii" şi-au făcut de cap pînă la final, Miranda (84) şi Dănciulescu (90+2) pecetluind victoria cu 5-0 şi împăcarea cu fanii. Cu complicitatea unei Glorii care a venit la Bucureşti fără vedeta Sînmărtean şi care nu i-a folosit titulari pe Zaharia şi pe căpitanul Nalaţi.

"Dacă cineva zice că după pauză am fost blat, nici nu am argumente să-l contrazic. Am fost umiliţi! Ne-am făcut de rîs! Sper ca jucătorilor mei să le fie ruşine, aşa cum îmi e şi mie"
OVIDIU SABĂU, antrenor Gloria Bistriţa

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.