Liga 1

"Cum se zice şpagă şi cătuşe în engleză?" :-)

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristian Balaj şi-a angajat profesoară de engleză pentru a învăţa cum se spune unor termeni juridici, el urmînd să participe la cursul arbitrilor europeni săptămîna viitoare


Primul contact al arbitrajului românesc cu Europa de la momentul izbucnirii anchetei DNA Piteşti va avea loc săptămîna viitoare. La Nyon, Balaj şi Deaconu, doi dintre arbitrii de top ai României, vor lua parte la cursurile "centralilor" din a doua şi a treia grupă valorică.

"Aproape sigur cei de acolo mă vor întreba despre ceea ce se petrece la noi. Tocmai de aceea, ca să fiu pregătit şi pentru că n-are nici un rost să neg evidenţa, mi-am angajat profesoară de engleză pentru a învăţa exact cum se spune la cătuşe, şpagă, stenograme, audieri, mită şi puşcărie", a dezvăluit ieri Balaj, "central" care este plasat în următoarea grupă valorică după cea din care face parte Tudor.


"Merg la cursul arbitrilor de la Nyon cu inima îndoită, pentru că acolo probabil toţi ceilalţi «centrali» mă vor întreba despre ceea ce se petrece la noi în ţară"
Cristian Balaj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.