Liga 1

Ionuţ Badea despre meciul cu Craiova: "Meciul tur a fost «curat», ambele părţi au fost nemulţumite de remiză şi de arbitraj"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Duminică, de la ora 17:00, GSPTV va transmite partida U Craiova-FC Argeş, returul unuia dintre jocurile inscriminate în dosarul în care este anchetat finanţatorul piteştean Cornel Penescu. Înainte de meciul important pe care îl va avea de susţinut echipa sa, antrenorul argeşenilor, Ionuţ Badea, spune că acuzaţiile referitoare la partida din toamnă sînt nefondate şi că atenţia echipei va fi concentrată exclusiv asupra evoluţiei din teren:

"Partida de la Craiova va fi extrem de importantă pentru noi din punct de vedere al punctelor puse în joc. Va fi greu să contracarăm sistemul propus de Nicolo Napoli, dar sper să luăm toate măsurile necesare pentru a bloca jucătorii lor de atac.

Cît despre meciul din tur, pot să spun că a fost mai mult incriminat de presă. S-a terminat 1-1 şi ambele părţi au avut diferenţe clare de opinie, acuzînd arbitrajul. Din punctul meu de vedere, nu a fost nimic necurat, rezultatul de 1-1 nu mulţumea pe nimeni", a spus Ionuţ Badea pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.