Liga 1

George Ogăraru încolţit

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali şi Marius Lăcătuş au pus tunurile pe fundaşul împrumutat de la Ajax Amsterdam


Singurul stelist pur-sînge din lotul roş-albaştrilor a fost şi cel mai criticat după 1-1 cu CFR! George Ogăraru, crescut în Ghencea şi revenit în acest sezon sub formă de împrumut de la Ajax Amsterdam, i-a enervat pe Gigi Becali şi pe Lăcătuş.

Patronul a fost primul care l-a luat la ţintă: "Indiferenţa şi lenea l-au făcut să joace prost cu CFR-ul. Din cauza indolenţei nu joacă nici la «națională» , deşi e cel mai bun fundaş dreapta din ţară".

În vestiar, Ogăraru a intrat şi în gura antrenorului, care îi e şi naş de cununie! "George, tu joci din ce îţi aduci aminte? Nici măcar suflet nu mai pui! Eu nu înţeleg atitudinea asta a ta! Implică-te cum o făceai la început, trezeşte-te!", a ţipat "Fiara".

Intră Golanski
Fotbalistul şi-a însuşit o parte din acuze: "Golul încasat în meciul cu CFR îmi aparţine, Culio a marcat pe greşeala mea".

Pentru a-l transfera definitiv pe Ogăraru (29 de ani), Steaua trebuie să plătească în vară aproape două milioane de euro lui Ajax! Pe finalul sezonului, e posibil ca Lăcătuş să-l folosească mai mult pe Golanski, polonezul scos din echipă de George. Ogăraru ar putea evolua totuşi pe banda stîngă, pentru că antrenorul se gîndeşte să-l mai odihnească pe "veteranul" Petre Marin (35 de ani).

"Ogăraru a aut evoluţii bune în acest retur de campionat. În viaţa unui jucător sînt fluctuaţii de formă, iar miercuri seară nu a prins una din cele mai bune zile"
Adrian Ilie, fost manager Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.