Liga 1

Adrian Mititelu: "Nu vreau ca FC Argeş să fie retrogradată, nu trebuie să sufere pentru ce a făcut Penescu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi U Craiova va întîlni duminică pe FC Argeş, patronul oltean Adrian Mititelu şi-a afirmat simpatia faţă de gruparea piteşteană, spunînd că aceasta nu ar trebui retrogradată din cauza neregulilor făcute de finanţatorul Cornel Penescu:

"Deocamdată, nu se poate lua nici o măsură împotriva lui FC Argeş. Echipa nu e a lui Cornel Penescu, ci a lui Nicolae Dobrin, nu trebuie să sufere pentru ceea ce a făcut patronul ei. E adevărat, a fost retrogradată Juventus, dar ei au cîştigat campionate cu aranjamente, ceea ce nu e cazul lui FC Argeş.

Eu nu vreau ca această echipă să fie retrogradată, iar U Craiova să profite de pe urma acestui fapt. Să nu uităm că FC Argeş era una dintre cele mai curate echipe în urmă 6-7 luni.

Eu ştiam că Penescu vrea să ne «facă» înainte de meciul tur, pentru că el s-a dus în vestiar la jucătorii lui şi le-a spus «Arbitrajul va fi cu voi, poate nu-i bateţi». Fotbaliştii de la FC Argeş sînt prieteni cu ai mei şi aşa am aflat şi eu ce mi se pregătea", a spus Adrian Mititelu la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.