Campionate

Frustrat special

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce a ratat calificarea în finală, Mourinho a sărit la gîtul arbitrului şi a acuzat antijocul făcut de Sampdoria

Inter n-a reuşit pe "Meazza" miracolul calificării în finala Cupei. Cu Chivu intrat la pauză, campioana Italiei a bătut-o pe Sampdoria (1-0), dar n-a putut întoarce handicapul din tur (0-3).

Motiv de frustrare pentru Jose Mourinho, care părea un lup turbat la finele meciului. "Ne-a lipsit un pic de noroc ca să anulăm rezultatul de la Genova. Dar cînd adversarul joacă în 12, e greu. I-am zis în faţă lui Orsato că a glumit prea mult pe seama eforturilor jucătorilor mei. Ne-a dezumflat. Admit că a greşit la penaltyul nedat la Materazzi, dar a fluierat mereu în sens unic!"

Deşi s-a hîrjonit cu Cassano, antrenorul portughez şi-a înţepat şi adversarii. "Trebuia să ne calificăm. Dacă marcam al doilea gol, am fi reuşit. Inter a jucat să cîştige, iar Sampdoria, să piardă la mai puţin de trei goluri. Au simulat, au tras de timp, au făcut antijoc şi au dovedit lipsă totală de fair-play. Acelaşi fotbal ca în Portugalia: numai rezultatul contează", atacă Mourinho.

Cu puţin noroc, Inter putea atinge prelungirile. Bara l-a salvat pe Castellazzi de două ori: înaintea pauzei, la lobul superb al lui Ibrahimovici, şi apoi, în final, la şutul-centrare deviat de Accardi. După 15 ani, Sampdoria se bate pentru trofeu pe 13 mai, la Roma, în duelul cu Lazio.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.