Liga 1

Nicolae Manea sindicalist?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

George Copos îl bănuieşte pe Nicolae Manea că agită jucătorii împotriva lui

Războiul declaraţiilor dintre George Copos şi Nicolae Manea provine dintr-un conflict şi mai dur purtat de cei doi. Surse apropiate patronului rapidist dezvăluie motivul real: "Copos a aflat că Manea asmute fotbaliştii împotriva conducerii! Îi sfătuieşte să se revolte, să-l tragă de mînecă ca să-şi obţină drepturile!". "Nae s-a folosit de jucători, în felul ăsta, sperînd să-şi ia şi el banii o dată cu ei!", susţin aceleaşi surse.

Directorul tehnic a alimentat disputa cu finanţatorul: "Copos trebuie să înţeleagă că noi facem muncă voluntară la club! Din vară, poate să-şi aducă pe cine-o vrea el!". "Manea să nu uite că are un salariu de 4.800 de euro brut, să-şi aducă aminte în ce vremuri trăim! Dacă e rapidist, să muncească pentru clubul ăsta cu sufletul. Dacă nu, să vină alţii!", a reacţionat acţionarul.

J. P. Andrade costă 4 milioane!
FC Porto nu mai vrea să-l împrumute pe Joao Paulo Andrade. Campioana Portugaliei speră să cîştige bani de pe urma fundaşului de 27 de ani şi i-a fixat un preţ inaccesibil pentru România: 4 milioane de euro! "Joao speră să obţină măcar salariul pe care îl are acum la Porto, adică 500.000 de euro pe sezon", a dezvăluit un apropiat al stoperului. Andrade e împrumutat de Rapid pînă la sfîrşitul sezonului, în contul transferului lui Săpunaru la Porto.

"Mi se pare dubios că ameninţă tocmai acum că ne dă afară, după ce a zis de atîtea ori că pleacă. Niciodată nu a vrut să vîndă echipa!"
NICOLAE MANEA, director tehnic

Ultimele noutăţi

» Copos
: "Taher nu mai are nici o legătură cu Rapidul, gata, e exclus ca el să revină la club!".

» În plină
criză financiară, antrenorul Marian Rada are probleme mai importante: "Pe mine mă preocupă că Djalovici aleargă cît doi şi nu-şi creează nici o ocazie sau că Mardare îmi dă trei centrări prin spatele porţii".

» Rapidiştii
revin azi la antrenamente, după ce duminică au avut zi liberă. Marian Rada le-a pregătit o singură şedinţă de pregătire, de la ora 17:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.