Liga 1

Recursul a fost respins, cei 3 arbitri rămîn în arest!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE 18:18 Recursul a fost respins! Cei 3 arbitri rămîn în arest!

UPDATE 18:15
Presei i s-a permis accesul în sală. Decizia este aşteptată în următoarele zeci de minute.

UPDATE 13:50
Marcel Lică a izbucnit în plîns în sala Curţii de Apel Piteşti: „Nu am pretins şi nu am primit nimic. Am vorbit cu domnul Făcăleaţă la telefon, el fiind suporter al FC Argeş şi al Farului şi ne-am tachinat reciproc. Convorbirile sînt scoaese din context. Am un nume, o carieră de internaţional, 35 de ani de activitate în fotbal şi acum acest nume îmi este pătat”, a spus Lică în lacrimi, iar apoi nu a mai putut vorbi.

UPDATE 13:42 "Întreaga întîmplare e partial adevărată: pe 24 decembrie 2008 am fost vizitat de Liviu Făcăleaţă la locuinţa mea din Cluj fără a primi, însă, bani sau bunuri. Înainte am fost sunat de prietenul Mihai Ianovski şi mi-a zis că vrea să îmi trimită ceva. I-am spus că nu am nevoie de nimic în afară de sănătate şi sărbători fericite. Solicit să fiu cercetat în stare de libertate", a spus Sorin Corpodean în sala de judecată.

UPDATE 13:30 "Nu mi s-au oferit nici bani nici bunuri. Prestaţia mea de la meciul în cauză a fost apreciată pozitiv de către observatori. Nu l-am cunoscut pe domnul Făcăleaţă. Doar l-am recunoscut în poza prezentată de anchetatori ca fiind o persoană din anturajul clubului FC Argeş", a declarat Marcel Savaniu în sala de judecată.

UPDATE 12:15 A început procesul.

UPDATE 11:55 Savaniu, Corpodean şi Lică au fost aduşi la Tribunalul Argeş. În cîteva minute începe procesul.

UPDATE> 11:00 Liviu Făcăleaţă rămâne în arestul IPJ Argeş după ce Tribunalul i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar.  

Ieri

UPDATE 12:20 » Cei trei au părăsit sediul Curţii de Apel Argeş în duba DNA şi se vor întoarce în arest.

UPDATE 11:36
» Recursul la decizia de reţinere pentru 29 de zile a celor 3 arbitri acuzaţi de luare de mită a fost amînat pentru mîine la ora 12:00 după ce avocaţii apărării au cerut adăugarea la dosar a rapoartelor de joc trimise de FRF la DNA.

UPDATE 11:25
» A început şedinţa în care se judecă recursul înaintat de avocaţii apărării celor 3 arbitri reţinuţi de DNA în dosarul "Corupţie în fotbal."

UPDATE 11:11
» Şedinţa va începe cu un sfert de oră întîrziere pentru că avocaţii au cerut timp suplimentar pentru studierea dosarelor.

UPDATE 10:51
» În urmă cu numai cîteva momente, Savaniu, Lică şi Corpodean au ajuns la Curtea de Apel Piteşti. Cei 3 au refuzat să dea declaraţii.

UPDATE 10:20
» Cei trei sînt aşteptaţi în jurul orei 11:00 la Curtea de Apel Piteşti pentru a lua parte la şedinţa în care magistraţii decid dacă cercetarea lor va continua în stare de libertate sau nu. Decizia judecătorilor este aşteptată în jurul orei 16:00.

Astăzi, la Curtea de Apel Piteşti se judecă recursul înaintat de avocaţii apărării lui Marcel Savaniu, Sorin Corpodean şi Marcel Lică la decizia de reţinere pentru 29 de zile a celor 3 arbitri implicaţi în dosarul "Corupţie în fotbal".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.