Liga 1

"Nu e bine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Borcea e nemultumit de locul 4 ocupat de Dinamo in prezent, dar crede ca Dinamo va ajunge in apropierea pozitiei intii pina la finele turului. Remiza cu Poli Timisoara (1-1), din stefan cel Mare, nu le-a picat bine conducatorilor dinamovisti, mai ales ca sint la 6 puncte in spatele liderului Ligii 1, CFR Cluj. Totusi, sefii se abtin sa faca afirmatii care sa se rasfringa asupra jucatorilor si a antrenorului Walter Zenga. Presedintele executiv Cristi Borcea a precizat si duminica seara, in cadrul emisiunii Realitatea sportiva, ca echipa este obligata sa cistige meciurile din aceasta saptamina, cu Unirea Urziceni si U Craiova, ambele in deplasare, pentru a avea liniste pentru pregatirea derby-urilor cu Rapid si Steaua.

"Avem un final de tur foarte solicitant, dar meciurile tari ne motiveaza. Intotdeauna am fost capacitati la maximum cind a fost vorba sa dam peste adversari motivati. Partidele grele ne ofera un stimulent aparte, astea ne plac noua", a declarat Borcea. Actionarul ros-albilor a recunoscut ca pozitia in clasament a "ciinilor", locul 4, nu are cum sa satisfaca orgoliul campioanei: "Clasamentul nu arata bine deloc! Cum sa fim multumiti? Dar eu cred ca Dinamo va ajunge cel putin pe locul 2 pina la finele turului. Obiectivul nostru este simplu: sa invingem in aceste ultime 5 meciuri pe care le mai avem de disputat, indiferent ca jucam la Urziceni sau cu Steaua in deplasare. Trebuie sa recuperam decalajul de puncte fata de CFR Cluj, ardelenii s-au dus cam departe. De cind a venit Walter Zenga la echipa, nu prea am mai luat goluri. E greu sa fii perfect, insa trebuie sa invingem mereu pentru a fi iar campioni".

Spera
La ultima convocare a echipei nationale, pentru meciurile cu Olanda (1-0) si cu Luxemburg (2-0), cinci dinamovisti au fost la lot. Lobont, integralist in ambele partide, Margaritescu, Cristea si Bratu, care au evoluat in a doua, si stefan Radu. Cristi Borcea sustine ca 7 jucatori ai "ciinilor" au sanse sa prinda lotul largit pentru Euro 2008: "Dar nu dau nume, fiindca riscam sa nu-i mai convoace Victor Piturca. Este un antrenor cu personalitate, extrem de valoros. O sa vedem ce va fi la vara".

Dinamo, lider detasat
Meciul Dinamo - Poli Timisoara, difuzat de Antena 1, a fost urmarit de 600.000 de spectatori (6,0 puncte de rating). Pe locul secund s-a situat Rapid - CFR Cluj (Kanal D), cu 4,9 puncte de rating, aproximativ 470.000 de telespectatori vizionind derbyul din Giulesti. Podiumul a fost completat de meciul Vaslui - Farul (TVR1) la care au privit 300.000 de spectatori (3,0 puncte de rating). (Costin Negraru)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.