Liga 1

Becali: "Iacov are nişte dosare penale şi eu cred că e şantajat, de aia se ia de mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali a declarat că fostul preşedinte al clubului FC Naţional, Constantin Iacov, are dosare penale şi este şantajat, iar din această cauză Iacov ar fi făcut plângere penală împotriva sa.

"Iacov a intrat într-un program de instigare a mea, dar niciodată nu am marşat la aceste provocări, mă felicit pentru asta. La meciul de la Braşov, eu şi Iacov ne şicanam, nici n-am vrut să-l bag în seamă, dar el mă tot tachina pe mine. La pauză a venit iar lângă mine, iar eu a plecat de acolo, după care mi-a spus nişte chestii urâte, pentru că el tot căuta să mă provoace", a declarat finanţatorul Stelei.

Becali a spus că s-a întâlnit cu fratele lui Iacov în arest. "E condamnat la şase ani şi mi-a spus că Iacov nu l-a vizitat nici măcar o dată în rest. Da cică şi Iacov are nişte dosare penale şi eu cred că e şantajat, de aia se ia de mine, ca să scape de dosarele alea. Programul acesta împotriva lor a eşuat pentru că acum e altă conducere la Poliţia Capitalei, nu mai sunt nici procurorii ăia", a afirmat patronul stelist.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.