Liga 1

Mircea Rednic: "Să treacă meciul cu CFR, după care îi aşteptăm la noi pe cei de la Timişoara"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic era afectat după eşecul suferit în faţa Timişoarei, însă nu a ezitat să lanseze promisiunea că se va revanşa la meciul din campionat, de peste două etape:

"Ne afectează că am pierdut un trofeu şi am fost înfrînţi cu 4-1. S-au făcut greşeli multe, la scorul ăsta trebuie să vorbim mai puţin. Îmi pare rău, dar au fost multe nereguli în echipă astăzi. Nu mai am ce să discut despre arbitraj, dar tuşierul Ionel Popa a făcut greşeli mari, a fost ofsaid la Gigel Bucur.

Timişoara a ştiut să profite de spaţiile libere lăsate de noi. Bravo lor, nouă ne rămîne campionatul, gata, ne concentrăm doar pe această competiţie. Avem mulţi accidentaţi, dar poate e şi vina jucătorilor, ar trebui să fie mai atenţi şi să aloce mai mult timp pentru refacere. Nu vor fi sancţiuni, jucătorii sînt şi aşa supăraţi.

Aşteptăm să treacă meciul cu CFR, după aceea îi aşteptăm şi la noi pe cei de la Timişoara. Cine merită titlul dintre noi şi ei? Acesta a fost meci de Cupă, în campionat i-am bătut noi cu 3-0. Astăzi oricum nu meritam să fim învinşi cu scorul ăsta. Vor vedea ei în campionat.

Ne poartă ghinion stadionul Clujului, nu mai venim aici. A fost greu şi fără spectatori, parcă nu era meci de fotbal. Poate era mai indicată doar o amendă", a spus Mircea Rednic la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.