Volei

Din nou campioane

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Metal Galaţi a cucerit a treia oară titlul, după ce a trecut de Tomis Constanţa

Dominaţia echipei feminine din Galaţi se menţine. Pentru a treia oară consecutiv, echipa antrenată de Zoran Terzici s-a încoronat ca regină a campionatului intern.

La finalul unui sezon care a debutat în septembrie, voleibalistele din Galaţi au cîştigat medaliile de campioane în deplasare pe terenul celor de la CS 2004 Tomis Constanţa. Gălăţencele cîştigaseră primele două întîlniri de acasă şi s-au impus şi ieri, în cea de-a treia parte a finalei, cu 3-1. Ultimul act s-a disputat după sistemul "cel mai bun din cinci partide", iar Metal Galaţi i-a administrat adversarei sale un 3-0 convingător.

"Nu pot să spun că sînt mulţumit de jocul din fazele finale, dar pînă la urmă am reuşit să învingem clar. Am demonstrat că sîntem cei mai buni. Anul aceasta parcă a fost mai uşor decît sezonul trecut. Nu ştiu dacă o să mai rămîn la Galaţi pentru că sînt ceva probleme", a spus antrenorul sîrb. Participantă în acest sezon în Liga Campionilor, formaţia de pe malul Dunării n-a avut rivală în campionatul intern, deşi în unele meciuri angrenajul pregătit de Zoran Terzici a mai scîrţîit.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.