Cupa Romaniei

"Am cîştigat toţi"

Articol de Dan Udrea, Mihai Mateaş, Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lukas Magera e de părere că, dincolo de calificarea în finala Cupei, Poli le-a făcut propriilor fani o bucurie şi mai mare: au rupt blestemul Dinamo

Cehul Lukas Magera s-a specializat pe spargerea gheţii în partidele de Cupă pentru Timişoara. A înscris primul gol cu Gloria, în "sferturi", rupînd echilibrul de pe tabelă, iar acum, tot la Cluj, a fost din nou cel care a deschis balul, înainte de a părăsi terenul cu o contuzie la spate. "Koller" a împărţit frăţeşte beneficiile victoriei răsunătoare de marţi. :) "Calificarea în finala Cupei, care ne-a apropiat de obiectiv, e mai importantă pentru noi, jucătorii, dar faptul că am învins Dinamo după 12 ani şi nu oricum, ci la scor, e, cu siguranţă, o bucurie mai mare pentru fani. Toată lumea a cîtigat. ;)", a declarat Magera.

Cehul nu a uitat de meciul din tur, de la Timişoara, unde dinamoviştii au cîtigat la aceeaşi diferenţă, de trei goluri, dar spune că nici el, nici colegii săi, nu au căutat o revanşă. "Nu ne-am gîndit să ne răzbunăm în vreun fel. Ne stătea mintea doar la faptul că trebuie să învingem pentru a ajunge în finală", a spus Magera, care speră ca istoria să se repete şi la meciul direct din campionat, din Groapă: "Nu ştiu dacă îi vom învinge şi la Bucureşti. Dar dacă vom juca la fel ca acum, cred că ne stă în puteri o victorie şi acolo".

6 goluri a reuşit Magera la Poli, în acest sezon, 4 în campionat şi 2 în Cupă

Ultimele noutăţi

» Iancu a avertizat: "E important cum vor reuşi să se treacă peste euforia victoriei cu Dinamo. Trebuie seriozitate şi disciplină, în primul rînd, şi chiar şi sacrificiu. Sînt 7 finale şi eu am încredere în modul în care va reacţiona echipa".

» Marian Iancu nu e interesat de schimbările de la CCA: "Cu ce mă ajută pe mine, Timişoara, Huzu sau Lăzărescu? Ce pot face pentru mine? Noi trebuie să intrăm în teren să dăm goluri, indiferent cine e la CCA. Am auzit că se vorbeşte frumos despre Huzu, dar su sînt nou în fotbal, nu-l cunosc".

» Rămas la Timişoara, Arman Karamian a sărbătorit în Piaţa Unirii, alături de fani, victoria cu Dinamo. "Îmi pare rău că nu am fost şi noi cu jucătorii în centru, dar am înţeles că a fost Arman. Mă bucur, înseamnă că nu mai e accidentat", a glumit Gabi Balint.

» Alexa
va pleca zilele următoare la clinica din Stuttgart, unde a mai făcut investigaţii şi în trecut pentru problemele la genunchi. "Chiurgul" suferă de o ruptură fibrilară la inghinali, ce-l va ţine departe de gazon 3 săptămîni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.