Liga 1

Stoica, obligat sa semneze condica pentru a-si putea primi salariul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

NewsIn / Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, luni, pentru NewsIn, ca pentru a-si primi salariul in continuare, stefan Stoica si secundul sau, stefan Crisan, vor fi obligati sa semnaze condica de doua ori pe zi.

"Trebuie sa semneze condica, la ora 8:00 si la ora 16:00, chiar daca in acest interval poate sa fie si la pescuit", a declarat, luni, patronul Universitatii, Adrian Mititelu.

Conducerea Universitatii a hotarat, luni, intr-o sedinta a Consiliului Director, ca fostul antrenor al Universitatii Craiova, stefan Stoica, va trebui sa semneze de doua ori pe zi condica, pentru a primi in continuare banii de la club, el mai avand contract inca un an cu stiinta. Acelasi lucru este valabil si pentru stefan Crisan, care este plecat in Germania. Stoica si Crisan au fost demisi cu sapte etape inaintea finalului campionatului trecut, fiind inlocuiti de cuplul Cioroinau-Mogosanu.

stefan Stoica a preluat functia de antrenor al Universitatii Craiova la 25 septembrie 2006, iar craiovenii aveau doar sase puncte dupa noua etape. Stoica l-a inlocuit pe banca tehnica a echipei craiovene pe Ovidiu Stanga, care a demisionat, dupa ce oltenii a pierdut cu 0-2, in fata formatiei Otelul Galati, din etapa a 9-a a Ligii I.

stefan Stoica a fost demis dupa egalul obtinut de echipa olteana cu Unirea Urziceni, din etapa a 27-a, scor 0-0, dupa o serie de 11 partide fara victorie. Cu stefan Stoica pe banca tehnica, Universitatea Craiova a adunat 5 victorii, 5 infrangeri si 8 rezultate de egalitate. In locul lui stefan Stoica, pe banca Universitatii a fost instalat Florin Cioroianu, care a obtinut sase victorii si un egal in cele sapte etape disputate in finalul Ligii I.

Dupa demiterea sa de la Universitatea, stefan Stoica a declarat ca este suparat pe conducerea echipei din Banie pentru modul in care l-a tratat cat timp a fost antrenor si l-a acuzat pe patronul Adrian Mititelu ca aplica in clubul craiovean propriile reguli, transformandu-si angajatii in sclavi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.