Liga 1

Răzvan Lucescu: "A fost un meci excepţional, Surdu putea să mai marcheze de 3 ori"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat sâmbătă, după victoria echipei sale în faţa Politehnicii Iaşi, scor 2-0, că formaţia sa a jucat excepţional şi e mulţumit atât de evoluţie, cât şi de cele 3 puncte obţinute.

"A fost un meci excepţional, cu foarte multe ocazii şi faze de poartă. Am marcat relativ repede, ceea ce ne şi propuseserăm, am controlat jocul,
am făcut un presing foarte bun, graţie căruia am recuperat foarte multe mingi şi am declanşat contre rapide.

Romeo Surdu mai putea marca de încă trei ori. Am avut şansă la ocaziile Iaşiului, dar am câştigat. Sunt mulţumit de cele 3 puncte, dar şi de joc", a declarat Răzvan Lucescu la finalul meciului, transmite NewsIn.

Revenind la disputa internă, Lucescu junior a reiterat că formaţia sa a avut un parcurs foarte bun în această ediţie de campionat.

"E un final de campionat destul de tensionat, pentru că la toate nivelurile lupta este foarte aprinsă şi pentru primele două locuri, şi pentru Cupa UEFA, şi pentru retrogradare.

Pentru noi e formidabil că am ajuns într-un timp relativ scurt să ne batem la Cupa UEFA, să fim la egali cu Rapid, să fim în urma Stelei la o distanţă foarte scurtă.

Este important să câştigăm fiecare joc, pentru că asta ne dă încredere şi satisfacţie. Asta este cel mai frumos", a comentat Răzvan Lucescu.

Citeşte aici comentariul liveTEXT al partidei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.