Campionate

E gata

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Barça a dat cu Real de pămînt și a pus punct luptei pentru titlu. Are 7 puncte avans cu 4 etape înaintea finalului


Luni de zile a alergat Real s-o prindă pe Barcelona din urmă. Degeaba. Seria fulminantă fără înfrîngere a galacticilor, 16 victorii și o remiză, nu mai are de aseară nici o valoare în lupta pentru titlu.

După acel 2-0 din tur, echipa lui Guardiola le-a arătat încă o dată cine e numărul 1 în Spania și a cîștigat inclusiv pe Bernabeu: 6-2! Iar titlul e ca și asigurat. Catalanii au 7 puncte avans cînd mai sînt doar 4 etape de disputat din acest campionat. Dar nu-i doar atît.

Barcelona a jucat aseară un fotbal stelar. Și-a surclasat de-o asemenea manieră marea rivală - niciodată în istoria clubului, Real n-a mai luat 6 goluri acasă - încît e aproape imposibil să ți-o imaginezi împiedicîndu-se în meciurile rămase. Jocul său de pase, veritabil biliard. Trioul Iniesta - Henry - Messi a fost imposibil de citit de către o e­chi­pă madrilenă căzută și ea în admirație. Eficacitatea sa? Cînd Bar­ca ajunge să marcheze pe Ber­nabeu inclusiv cu fundașii centrali, Puyol și Pique, nu mai e nimic de spus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.