Campionate

Juande Ramos admite că Barcelona este superioară lui Real şi a învins meritat pe Bernabeu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul lui Real Madrid, Juande Ramos, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea cu FC Barcelona, scor 2-6, că echipa catalană a controlat în totalitate partida de pe Santiago Bernabeu şi consideră că gruparea blaugrana este "cu o clasă deasupra tuturor", informează Marca.

"Nu este deloc plăcut să pierzi de o asemenea manieră în faţa marii rivale. Ne-am pus foarte multe speranţe în acest meci, dar adversarul a fost mai bun şi a meritat victoria.

FC Barcelona a dominat autoritar partida, deşi pot spune că echipa mea a început bine meciul. Jucătorii catalani sunt formidabili, iar dacă le laşi spaţii, aşa cum am făcut noi, nu mai ai nici o şansă în faţa lor. Cei de la Barcelona sunt capabili să câştige pe orice teren, deoarece sunt cu o clasă deasupra tuturor", a spus Juande Ramos.

Căpitanul lui Real Madird, Raul Gonzalez, a recunoscut, la rândul său, superioritatea elevilor lui Josep Guardiola şi a precizat că formaţia sa nu mai are nicio şansă la titlu:

"Jos pălăria în faţa Barcelonei. Am încercat să dăm tot ce avem mai bun din noi, dar mai mult nu s-a putut. Am fost impotenţi. Este un eşec foarte dureros, atât pentru noi, jucătorii, cât şi pentru fanii madrileni. Acum, catalanii au titlul de campioni în buzunar".

Campioana en-titre din Primera Division, Real Madrid, a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propiu, de FC Barcelona, scor 2-6, şi rămâne la şapte puncte în spatele grupării catalane, cu 4 etape înainte de finalul stagiunii.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.