Campionate

Arsene Wenger a refuzat un salariu de 8 milioane pe an de la Real Madrid!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, a refuzat un contract de 40 de milioane de euro pe 5 ani oferit de reprezentanţii lui Real Madrid, potrivit publicaţiei britanice News of the World.

Tehnicianul francez în vârstă de 59 de ani a mai fost dorit pe banca tehnică a grupării blanco în mandatul preşedintelui Florentino Perez, cel care este favorit la alegerile prezidenţiale din această vară.  Publicaţia engleză notează că lui Wenger i s-a oferit un angajament valabil pe cinci ani, perioadă în care ar fi putut câştiga în jur de 40 de miloane de euro plus alte bonusuri în funcţie de rezultatele echipei în Liga Campionilor şi Primera Division.

În acelaşi timp, conducerea lui Arsenal, formaţie al cărei pachet majoritar de acţiuni a fost cumpărat recent de miliardarul american Stan Kroenke, încearcă să-l convingă pe antrenorul francez să semneze trei ani adiţionali de contract.

Wenger a preluat clubul londonez în 1996, iar sub mandatul său Arsenal a cucerit trei titluri în Premier League şi patru Cupe ale Angliei.

Altfel, Real Madrid a pierdut, sâmbătă, pe teren propiu, derby-ul cu FC Barcelona, scor 2-6, şi a rămas pe locul secund în clasament, la 7 puncte distanţă de gruparea catalană, când mai sunt de disputat 4 etape până la finele stagiunii.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.