Diverse

Cîştigă premii totale de 80.000 de euro!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ai 3 şanse de cîştig pe fiecare talon de joc. Starurile sînt pregătite de spectacol! Ribery, Ibrahimovici, Dogba şi Cristiano Ronaldo fac jocul


Concursul durează 9 săptămîni. În perioada 1 mai - 4 iulie, în fiecare zi de vineri şi luni, în Gazeta Sporturilor, vor fi inserate taloane de concurs. Caută zilnic numerele din macheta din ziar. Bifează numerele care se regăsesc pe talonul tău. Atunci cînd ai bifat toate cele 6 numere din dreptul unui premiu, ai cîştigat acel premiu.

Nu pierde premiul din zona simbolului norocos! Verifică zilnic simbolul din macheta de concurs şi vezi dacă este identic cu cel de pe talonul tău. Dacă ai un simbol identic, ai cîştigat 100 de lei.

Cîştigă premiile Nike şi Carrefour. Răzuieşte pelicula argintie din zona premiilor Nike şi Carrefour. Dacă ai găsit mesajul Nike, ai cîştigat o minge de fotbal originală Nike. În cazul în care ai găsit mesajul Carrefour, ai cîştigat un cupon de cumpărături Carrefour în valoare de 100 de lei.

Premii pentru sportivi
"Meciul Starurilor" premiază nu numai cititorii cîştigători, dar şi sportivii. Săptămînal, de fiecare dată cînd se va cîştiga premiul de 400 de euro, aceeaşi sumă de bani (400 euro) o va primi un sportiv român. Cititorul cîştigător al premiului de 400 de euro va alege, dintr-o listă pusă la dispoziţie de redacţia Gazetei, numele sportivului care va fi premiat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.