Liga 1

Valeriu Argăseală: "Golanski nu va juca, iar echipa este afectată în cel mai puternic mod"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a povestit cum a decurs incidentul în urma căruia polonezul Pawel Goalnski a fost lovit cu o piatră în cap în timp ce se afla în autocarul care făcea deplasarea la Buzău:

"În timp ce tranzitam localitatea Afumaţi, jucătorii erau cu atenţia către un film care rula la televizoare şi din senin a intrat prin partea dreaptă a autocarului o piatră care l-a lovit în umăr pe ofiţerul de presă şi a ricoşat în capul lui Golanski.

A venit imediat o salvare care l-a transportat pe jucător la spital. În mod cert el nu va putea juca la Buzău, deşi era anunţat titular. Noi încercăm să reparăm autocarul pentru a ne putea continua drumul pînă la Buzău.

Toată echipa este şocată, incidentul a avut un important impact psihologic. Nu putem să spunem dacă a fost vorba despre fani dinamovişti, dar în zona se afla o cameră de luat vederi şi ne vom da seama după înregistrări despre cine a fost vorba.

Şi dacă am fi avut alături escortă din partea Jandameriei, probabil tot am fi fost loviţi. Unde s-a ajuns dacă o echipă-emblemă a României este atacată în acest fel? Vom lua măsuri de securitate sporite la derby-ul cu Dinamo", a spus Valeriu Argăseală la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.