Liga 1

Circul Drăgănescu

Articol de Mihai Mateaş  —  miercuri, 06 mai 2009

"Vamă" a aruncat un tricou după arbitru, după ce acesta a dat penalty pentru Bistriţa


Gloria a cîştigat după un 11 metri acordat foarte uşor, în minutul 83. Într-un meleu de jucători, Coroian a fost "ciupit" de tricou, iar Drăgănescu a indicat punctul cu var.

De nervi, Dinu "Vamă" a aruncat cu un tricou după arbitru, pe care l-a acuzat dur, după meci: "Ne-a şi recunoscut că n-a fost penalty la faza aceea. Dar ce să-i faci, nu trebuie să se salveze Bistriţa? Şi-au pus brigadă completă: Drăgănescu la centru şi Grigorescu observator. Atît timp cît Pădureanu va fi în fotbal, Bistriţa va avea arbitraje favorabile!".


"Cînd bate Gloria, ori e blat, ori ne ajută arbitrii! Nu ştiu dacă a fost penalty, e o fază la care Drăgănescu putea fluiera orice"
IOAN OVIDIU SABĂU, antrenor Gloria


DNA

Savaniu, tot în arest
Tribunalul Argeş a respins ieri cererea de eliberare sub control judiciar depusă de Marcel Savaniu. "Nu am luat mită, aşa cum sînt acuzat, şi consider că cercetarea mea trebuie să aibă loc în stare de libertate", a fost discursul asistentului. "Am depus deja recurs, care se va judeca cel mai probabil în 48 de ore. Nu există nici un motiv pentru care clientul meu să rămînă în arest", a afirmat avocatul Ion Adrian. Azi, instanţa din Piteşti va analiza cererea de eliberare a arbitrului Sorin Corpodean. (Cristi Marinescu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.