Liga 1

Sabău: "Se fac toate eforturile pentru a juca în nocturnă meciul cu Pandurii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că se fac toate eforturile pentru ca meciul cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XXXI-a a Ligii I, să se dispute în nocturnă.

"Se fac toate eforturile pentru a juca în nocturnă meciul cu Pandurii. Ne dorim foarte mult acest lucru, cred că şi publicul. Nocturna este la parametri oficiali, dar mai sunt detalii de pus la punct. Sper să jucăm cu Pandurii la lumina reflectoarelor", a spus Sabău.

Tehnicianul bistriţenilor a afirmat că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi în meciul cu FC Braşov. "Nu sunt mulţumit de joc, dar trebuie să fiu mulţumit de atitudinea jucătorilor. Nu e uşor să joci în astfel de momente. Mă interesează punctele şi să ne salvăm.

sursa: Mediafax

FC Braşov nu a fost mai bună decât noi, am avut câteva şanse, trebuia să vină şi golul. De emoţie, nu m-am uitat când Coroian a executat lovitura de la 11 metri. M-am uitat în altă parte. S-a acumulat atâta tensiune, încât nici nu m-am putut bucura", a precizat Sabău.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.