Liga 1

Claudiu Niculescu: "Îmi doresc să rup din nou gardurile de bucurie în Ghencea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a mărturisit că speră ca formaţia sa să fie susţinută de fani vineri în Ghencea, spunînd că atmosfera nu ar mai fi specifică unui derby fără prezenţa suporterilor alb-roşii. Totodată, vîrful de 32 de ani a dezvăluit sentimentele pe care le trăia la marcarea unui gol împotriva rivalei din Ghencea:

"Nu este finala Champions League, cum spunea domnul Turcu, este cel mai important derby din România. Avem prima şansă la titlu, sînt cîteva urmăritoare în spatele nostru, va fi meci de care pe care, ca de obicei, şi va ieşi un meci încrîncenat. Din păcate s-au înmulţit accidentările dar sper ca cei care vor intra să acopere absenţele.

Dacă vom cîştiga în Ghencea, în proporţie destul de mare sîntem campioni. Cît despre faptul că autocarul Stelei a fost atacat, a fost un incident regretabil, dar şi nouă ne-au fost sparte geamurile de multe ori. Păcat că rivalitatea depăşeşte stadionul, dar nu cred că autorii au fost neapărat fani dinamovişti. Nu ar mai fi derby fără fanii noştri în tribune.

Mi-aş dori să marchez din nou în poarta Stelei, am avut mereu o senzaţie de descătuşare, de eliberare de furie, îmi venea să rup gardurile de bucurie. Sper să repet senzaţia, dar dacă nu voi putea, atunci măcar să mă bucur de reuşitele colegilor mei. Tot timpul am făcut surprize plăcute în Ghencea", a spus Claudiu Niculescu la conferinţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.