Liga 1

Viorel Moldovan: "Aş vrea să obţinem numai victorii chinuite până la final"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că este mulţumit de victoria echipei sale din meciul cu Pandurii, scor 1-0, în ciuda jocului modest, şi a explicat că în etapele rămase nu ţine ca elevii săi să joace spectaculos, ci să obţină puncte.

"Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm, aşteptam de mult timp aceste trei puncte, care ne dau încredere pentru ce va urma. E bine că am câştigat şi e bine că nu am primit gol. Până la urmă contează că am luat 3 puncte, indiferent cum le-am obţinut", a declarat Viorel Moldovan.

Tehnicianul a acuzat starea de oboseală a unora dintre jucătorii săi şi a precizat că pentru următoarele etape este interesat mai mult de rezultat, şi mai puţin de spectacol. "Aş vrea să obţinem numai victorii chinuite. Nu mă impresionează jocul echipei, dar nici nu mă deranjează. Aş vrea să câştig cu 1-0 şi cu un joc chinuit până la final. Azi am fost mai precauţi, le-am spus băieţilor să nu ne expunem prea mult, ca să nu dăm şanse adversarilor să ne ardă", a spus tehnicianul echipei din Vaslui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.