Liga 1

Dorin Goian se află pe lista întăririlor dorite de Arsenal pentru sezonul viitor!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor suferită în faţa lui Manchester, şefii lui Arsenal i-au solicitat expres tehncianului Arsene Wenger să alcătuiască o listă de trei jucători pentru a întări fiecare compartiment în perspectiva sezonului viitor. Astfel, boşii londonezilor au anunţat că vor pune la bătaie aproximativ 20 de milioane de lire pentru transferul a trei jucători valoroşi. Numele vehiculate: Edin Dzeko (Wolfsburg) pentru atac, Christian Poulsen (Juventus) pentru linia mediană şi Dorin Goian (Steaua) pentru defensivă!

Fundaşul român în vîrstă de 28 de ani este văzut drept soluţia ideală pentru a întări centrul liniei de fund a "tunarilor", fiind prezentat de site-ul community.footballpools.com drept "apărătorul de fier, cu un excelent joc aerian şi cu psihicul necesar pentru a evolua în Anglia".

De asemenea, pe pagina web se pomeneşte şi faptul că apărătorul ar fi fost aproape de un transfer la Manchester United în vara trecută, însă a preferat să mai rămînă încă un an la Steaua după ce i s-a mărit salariul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.