Liga Campionilor

Atac la arbitru

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ivorianul riscă o suspendare de lungă durată după ce l-a vînat pe Ovrebo şi la vestiare. De frică, "centralul" s-a întors pe gazon


Tom Henning Ovrebo a trăit momente de coşmar la final. Ballack şi-a ieşit din minţi cînd a văzut că nu-i dă un penalty, iar după ultimul fluier, "centralul" norvegian a fost luat în primire de Didier Drogba. Accidentat şi înlocuit în minutul 72, ivorianul a revenit pe gazon şi s-a dus glonţ spre arbitru. "Cîinele nebun", cum îi spun coechipierii, l-a înjurat şi a strigat obscenităţi inclusiv în faţa camerelor de luat vederi, obligînd postul tv Sky să ceară scuze telespectatorilor.

Drogba, care riscă o suspendare pe termen lung din partea UEFA, nu i-a dat pace lui Ovrebo nici pe tunelul ce duce la vestiare. "L-a agresat verbal tot timpul. Iar la un moment dat l-a lipit de un zid şi i-a pus mîna-n faţă, strigîndu-i «Eşti un arbitru de rahat, n-ai pic de respect. Nu poţi să ne faci aşa ceva!». Tot timpul l-a intimidat, lovind cu pumnul în zid. Apoi, după ce i s-a alăturat şi Ballack, arbitrul n-a mai suportat şi, de frică să nu ia bătaie, s-a întors pe teren", a povestit un steward tabloidului The Sun.

Ovrebo a primit ulterior ameninţări cu moartea, iar poliţia britanică l-a scos ieri din Anglia sub escortă, de teamă să nu i se întîmple ceva.     


"Înţeleg reacţia lui Drogba, plină de emoţie, de adrenalină, chiar dacă a depăşit puţin limitele"
Guus Hiddink, manager Chelsea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.