Liga 1

Şefii Stelei: "Să joace Pawel Golanski!"

Pawel Golanski

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Lăcătuş e tentat să-l folosească titular pe George Ogăraru, însă şefii Stelei, în frunte cu Gigi Becali, îl vor pe polonezul Pawel Golanski


Un singur post din cele 11 e sub semnul întrebării în tabăra Stelei. Cine va juca fundaş dreapta? Lăcătuş continuă să creadă că soluţia e folosirea lui Ogăraru, mai ales că Golanski a efectuat la antrenamentul de miercuri seară doar alergări uşoare.

În schimb, pentru varianta Golanski insistă şefii roş-albaştrilor. Care sînt motivele pentru care Becali şi ceilalţi conducători ai echipei îl vor neapărat pe polonez pe teren diseară?

1. "E mai bun ca Ogăraru"
Primul argument al şefilor e că "Ogăraru a jucat foarte slab în ultima vreme. Nici măcar nu mai aleargă pe teren, e indolent. Golanski, de fiecare cînd a intrat, a evoluat foarte bine. În plus, polonezul e jucătorul nostru, Ogăraru va pleca la Ajax în vară. Trebuie să gîndim şi economic".

2. "Va arunca stadionul în aer!"
"Imaginaţi-vă ce se va întîmpla în momentul în care Golanski ar intra vineri seara pe teren, înainte de meciul cu Dinamo. Prezenţa lui în echipă ar arunca stadionul în aer. Ar fi primit ca un erou, ar crea o atmosferă ca în iad pentru Dinamo", a explicat aseară unul dintre oamenii din administraţia vicecampioanei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.