Liga 1

Ion Marin: "Pentru Dinamo e bun şi egalul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, a analizat din punct de vedere tactic meciul din această seară dintre Steaua şi Dinamo şi este de părere că Dănciulescu şi Marius Niculae pot face diferenţa în acest meci.

"Dinamo va juca prudent. Ei au cele două variante: victorie şi joc egal. Steaua nu are decît victoria la îndemînă. Calculul hîrtiei arată că, dacă pierde, nu mai poate ocupa locul al doilea, cu siguranţă.

Dinamo are o forţă ofensiva deosebită. Îl are pe Dănciulescu, un jucător excepţional. Îl are şi pe «tancul» Marius Niculae şi un jucător de fineţe, pe partea stîngă - Adrian Cristea. Aceştia au un şut extraordinar de precis şi de puternic.

Astăzi, în fotbalul mare, jucătorul ofensiv evoluează şi defensiv. Dacă nu se află în posesia mingei, va coborî şi va lua o poziţie în teren prin care să blocheze dezvoltarea atacului advers, să recupereze şi să declanşeze contraatacul.

Dacă Torje va juca pe partea dreaptă, el este un fotbalist de mare viteză şi poate pune mari probleme", a spus Ion Marin la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.