Liga 1

Emerich Ienei: "Ar trebui ori să aducem străini de mare valoare, ori să dăm şanse tinerilor jucători români"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul tehnician stelist Emerich Ienei crede că Steaua ar trebui să dea mai multe şanse tinerilor jucători români şi că ar trebui făcute investiţii mai serioase dacă se doreşte din nou performanţă în Ghencea. Ienei a mai spus şi că a fost dezamăgit de calitatea derby-ului Steaua-Dinamo (1-1):

"Sînt puţin supărat că Steaua nu a jucat aşa cum am fi aşteptat. Dacă două echipe care au pretenţia de a juca în Liga Campionilor şi joacă aşa cum au făcut-o azi, de categoria a treia, este normal să ne dăm seama că sîntem cam departe de fotbalul adevărat cînd vedem un meci ca Liverpool - Chelsea sau Chelsea - Barcelona.

Am adus jucători în ţară pe nişte bani şi jucătorii noştri tineri, de perspectivă, stau pe bancă. Trebuie să aducem jucători de valoare, să luăm doi cu banii cu care am luat cinci, ca să aibă valoare mai mare.

Dinamo s-a mulţumit cu acest egal, iar Steaua a avut o posesie mai bună, dar prea mult s-a jucat lateral sau cu mingi lungi, nu cu centrări. Kapetanos este un jucător care ştie să fructifice aceste centrări", a declarat Emerich Ienei la Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.