Liga 1

Deaconu: "Arbitrul spaniol mi-a spus că în Primera sînt două, trei meciuri pe etapă ca cel de aseară!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitru de rezervă la derby-ul dintre Steaua şi Dinamo, Alexandru Deaconu spune că nu a observat gestul obscen făcut de Marius Lăcătuş în direcţia fanilor alb-roşii la finalul partidei şi dezvăluie ce discuţie a avut cu "centralul" spaniol Carballo Velasco înainte şi la finalul confruntării din Ghencea.

"Ce s-a văzut din tribună, aia am văzut şi eu. Am fost foarte atent la ceea ce s-a întîmplat pe băncile tehnice ale celor două echipe, unde membrii ambelor staffuri au avut o atitudine demnă de dat ca exemplu. Înainte de meci i-am spus arbitrului spaniol că un astfel de meci e mai greu în tribună decît în teren.

Jucătorii au început să se respecte, lucrurile nu mai sînt ca înainte, iar centralul iberic mi-a dat dreptate la finalul jocului. Mi-a mai spus că i-a plăcut atmosfera şi că în Primera Division sînt două sau 3 meciuri pe etapă la fel ca cel de aseară. Gestul lui Lăcătuş? Nu l-am observat! După fluierul de final am mers în tunelul de acces spre vestiare", a explicat Deaconu pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.