Campionate

Thomas Schaaf este dorit la Wolfsburg în locul lui Magath!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul lui Werder Bremen, Thomas Schaaf, a fost ofertat de oficialii liderului la zi din Bundesliga, VfL Wolfsburg, pentru a-l înlocui din vară pe Felix Magath, care va prelua pe Schalke 04 la finele stagiunii, informează ediţia de sâmbătă a cotidinaului Bild.

Conducerea grupării din oraşul constructorului de automobile Volkswagen i-a cerut antrenorului finalistei Cupa UEFA să dea un răspuns în cel mai scurt timp.

Posibila despărţire a lui Schaaf de Werder, formaţie unde şi-a petrecut întreaga carieră de fotbalist, dar şi de antrenor, ar fi considerată de publicaţiile germane o "foarte mare surpriză". Tehnicianul în vârstă de 48 de ani mai are contract cu echipa din Bremen până în iunie 2010, iar duminică va aniversa 10 ani de când a devenit antrenor principal al clubului.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului în Bundesliga, Wolfsburg ocupă primul loc în clasament, la trei puncte distanţă de ocupanta poziţiei secunde, Bayern Munchen.

Felix Magath, în vârstă de 55 de ani, a mai antrenat echipe precum VfB Stuttgart (2001-2004) şi Bayern Munchen (2004-2007), iar apoi a preluat pe VfL Wolfsburg.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.