Liga 1

Dinamo a iertat "Fiara"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Borcea a spus ieri că nu va cere suspendarea lui Lăcătuş pentru gesturile obscene adresate suporterilor dinamovişti la finalul derby-ului

"Cîinii" sînt indulgenţi cu "Fiara", care va putea să-şi conducă echipa de pe bancă în runda viitoare, cu Rapid! Cristi Borcea a hotărît ieri să nu facă memoriu la LPF prin care să ceară suspendarea lui Marius Lăcătuş pentru gesturile obscene adresate dinamoviştilor la finele derby-ului. "Nu cred că vom face nici un demers", a spus ieri dimineaţă şeful roş-albilor, după-amiază devenind ferm pe poziţie: "Am decis, nu vom face nici o acţiune împotriva lui Marius. Nu sînt gesturi care să-l onoreze, dar îl înţelegem, avînd în vedere tensiunea unei astfel de partide. Şi noi am avut de-a lungul vremii ieşiri necontrolate, de care nu sîntem mîndri".

Observatorul meciului, Valentin Alexandru, a declarat: "N-am văzut nimic!". La finalul întîlnirii, Lăcătuş a trecut prin dreptul galeriei dinamoviste care-i cerea, ironic, demisia. Tehnicianul le-a replicat arătîndu-le degetul mijlociu. După care s-a întors cu spatele către ei şi le-a arătat posteriorul. Totul a durat un minut, stîrnind rîsetele celor care mai erau pe arenă.

"Am avut o reacţie necontrolată, însă am fost provocat şi înjurat. Normal era să nu reacţionez aşa. Dar prin gestul meu poate le arătam doar scorul final, adică 1-1"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

FLASH

"Oricine să ia titlul, dar nu Dinamo"

Într-un interviu acordat site-ului stelisti.ro, Eric Bicfalvi a declarat: "Chiar dacă vom evolua cu rezervele în ultima etapă, vom da totul. Poate chiar batem Urziceniul! Totuşi, noi ne-am dori ca oricine să ia titlul, numai Dinamo, nu!". Mijlocaşul de 21 de ani s-a referit şi la meciul următor, cu Rapid: "Dacă e un derby? Fiecare meci de acum înainte trebuie privit astfel, trebuie tratat ca o finală. Oricum, şansele la locul secund sînt compromise". (Cristian Otopeanu)

Steaua, amendată
Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a afirmat că gruparea din Ghencea va fi sancţionată fiindcă fanii stelişti au intrat cu torţe la jocul cu Dinamo: "În primă fază, au fost depistaţi 4 suporteri stelişti. Li s-au întocmit dosare penale. Şi Steaua, dar şi firma de pază vor fi amendate destul de consistent". În startul derby-ului de vineri seară, galeria roş-albaştrilor a aruncat cu torţe pe teren şi în galeria "cîinilor".

"Cel mai slab derby al deceniului"
Imediat după fluierul de final al meciului Steaua - Dinamo (1-1), site-ul stelisti.ro a iniţiat un sondaj de opinie cu întrebarea: "A fost acesta cel mai slab derby din ultimii 10 ani?". Nu mai puţin de 84% dintre cei peste 2.600 de participanţi au răspuns afirmativ. Într-un alt sondaj, 76% dintre votanţi s-au declarat nemulţumiţi de prestaţia roş-albaştrilor din derby. (Cristian Otopeanu)

Ultimele noutăţi

» Fostul fundaş
stelist Miodrag Belodedici: "Dayro a avut o evoluţie slabă cu Dinamo. A greşit toate centrările şi nici nu a dat pase utile. Sînt curios dacă va mai fi folosit"

» După
ce ieri au efectuat un antrenament de recuperare, steliştii au primit liber azi din partea antrenorului Marius Lăcătuş. Roş-albaştrii revin la antrenamente luni, la ora 11:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.