Liga 1

OMUL ZERO

Articol de Eduard Apostol, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pantelis Kapetanos n-a mişcat în derby în faţa lui Tamaş, cifrele sale fiind dezastruoase

Una dintre explicaţiile faptului că, deşi a dominat în cîmp, Steaua nu a reuşit să pericliteze prea des poarta lui Matache se leagă de prestaţia catastrofală a grecului Pantelis Kapetanos. Golgeterul Stelei, cu 10 reuşite în acest sezon, a fost inexistent în partida contra lui Dinamo. Avîndu-l adversar direct pe Gabi Tamaş, "Kape" a fost anihilat la fiecare acţiune. Singurul lucru pozitiv din jocul lui Kapetanos a fost faptul că a reuşit să devieze de patru ori mingea în duelurile aeriene. În rest, zero pe linie la toţi parametrii de joc!


Evoluţia sub aşteptări a grecului a fost taxată imediat de Gigi Becali: "Şi eu dacă jucam atacant în partida cu Dinamo cred că puteam să marchez. Kapetanos nu a jucat nimic".

9 pase reuşite în 90 de minute
În timpul celor 90 de minute de joc, fostul jucător al celor de la AEK Atena a reuşit "performanţa" să ofere colegilor săi doar 9 pase utile din cele 24 de mingi jucate!

"Dacă stelistul Kapetanos n-a mişcat, înseamnă că eu şi colegii mei ne-am făcut treaba. Aşa-mi place, să nu mişte nimeni în faţa lui Dinamo!"

Gabriel Tamaş, fundaş Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.