Liga 1

"Nu-i mai prindem aşa slabi"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Borcea e nemulţumit că Dinamo n-a învins în Ghencea

Dinamoviştii s-au temut de Steaua în derby-ul de vineri seară. Au recunoscut-o şi jucătorii, în frunte cu Marius Niculae şi Tamaş: "Ne-a fost frică, întrucît noi, spre deosebire de adversar, aveam mult mai mult de pierdut. Presiunea e uriaşă în acest final de campionat". Chiar dacă a dansat "a la Shakira" la golul egalizator al echipei sale, Cristi Borcea era nemulţumit ieri: "Niciodată n-o să mai prindem Steaua aşa slabă! Ce-i drept, nici ei pe noi! Dar avem şi scuza că ne-au lipsit 10 jucători".

Preşedintele executiv i-a certat pe fotbalişti: "M-a deranjat faptul că s-au mulţumit cu un egal şi au forţat doar la 1-0 pentru Steaua. Mircea Rednic le-a cerut în mod special să nu joace cu pase lungi, pentru că la adversari sînt Goian şi Ghionea, jucători înalţi, dar ei exact asta au făcut. Am luat un punct, OK, dar trebuie să ne schimbăm atitudinea pentru că este obligatoriu să învingem Timişoara şi Urziceniul în următoarele două meciuri".

MIRCEA REDNIC, antrenor Dinamo
"Mă mulţumeşte rezultatul, am luat un punct mare, dar cred că am făcut cel mai slab joc al nostru din 2009"

GIGI BECALI, patron Steaua
"A fost un meci foarte slab. Nu mă aşteptam să fie o partidă anostă. Nu o mai prindem noi niciodată pe Dinamo atît de slabă"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.