Liga 1

KO scurt

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 noiembrie 2007

CFR n-avea cum sa se impiedice de UTA, marindu-si la 6 puncte ecartul fata de locul secund. Autobaza lui "Magiun" a functionat fix trei minute. Dupa doua mingi respinse pe un santier de alaturi, apararea Aradului si-a aratat lipsurile la sutul lui Minteuan, care a lovit bara (3).

Era semnalul ca liderul nu-si permite sa scape vreun punct. Semedo a tisnit pe dreapta, a centrat in careu si Fabbiani a marcat lejer, din 7 metri, dupa o faza in care fundasii Aradului au fost spectatori (10). CFR a ramas sus, iar Sandberg, cu capul din 8 metri, a ratat desprinderea, la centrarea lui Culio (19). N-a intrat nici "ghiuleaua" formidabila a lui Gabriel Muresan din 25 de metri (26), dar Semedo a facut imediat 2-0: cap din 4 metri (28). Pe un teren inclinat accentuat spre poarta sa, Hutan a salvat din fata lui Didy golul de 3-0 (38), inainte ca Hora sa semneze prima ocazie a Aradului, "bomba" de la 30 de metri, mingea stergind bara (39). Hidisan a incheiat repriza cu un sut la vinclu, scos spectaculos de Nuno Claro (45).

Cu 2-0 la pauza, clujenii au inceput relaxati partea secunda, iar Aradul a lasat impresia ca se poate apropia mai mult de poarta lui Nuno Claro. Insa tot Fabbiani, Semedo si Didy au ramas responsabili cu spectacolul. Semedo a centrat pe 8 metri, iar Didy l-a tintit pe Hutan (58). Feroviarii si-au pus motoarele la relanti pina la final, victoria aducindu-le o distanta de 6 puncte in virful clasamentului. si sentimentul, exprimat deja de presedintele Muresan, ca, macar in acest tur, nu mai pot fi ajunsi.

Semedo a inscris ieri al zecelea sau gol in Liga I

"I love Park"
Fanii lui CFR au afisat un banner cu mesajul "I love Park", cu trimitere la cele doua autogoluri marcate de fundasul Universitatii Cluj in acest sezon. Coreeanul a inscris in propria poarta in meciurile cu U Craiova si cu Gloria Buzau. "U Cluj, spune tu cine este liderul!", au scandat suporterii visiniilor in timpul partidei. (Valentin schiopu)

Tango
Cristian Fabbiani continua sa faca spectacol. Inainte de startul partidei, argentinianul a trimis o minge in tribuna direct in bratele unui jandarm, care a salutat captura, ridicind balonul deasupra capului. La gol, "Capcaunul" a sarbatorit invitindu-l la dans pe Culio, pe care l-a invirtit de citeva ori in fata fotoreporterilor. Fabbiani continua cursa pentru bonusul de 35.000 de euro, pe care l-ar incasa in cazul in care ar puncta de 20 de ori in toate competitiile. In acest moment, atacantul are 6 goluri, unul in Cupa si 5 in campionat. (Valentin schiopu)

Todea rezerva
Surprinzator, tehnicianul "Batrinei Doamne", Marin Barbu, l-a lasat pe banca de rezerve pe capitanul aradenilor, Cristian Todea. "Magiun" l-a preferat pe Bumbac in locul "Dulaului". La faza primului gol, Semedo l-a depasit lejer in viteza pe Bumbac, centrind pentru Fabbiani. (Valentin schiopu)

Chita tamponat
Fundasul aradean Alin Chita e urmarit de ghinion. Dupa ce la meciul cu Ceahlaul a suferit o comotie puternica, fiind spitalizat, Chita a parasit ieri terenul sustinut de doi membri ai staff-ului medical (31). Chita s-a ciocnit cu portarul Hutan si cu argentinianul Culio in timp ce urmarea o minge in careul aradenilor.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.