Handbal

"Etapa blaturilor!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Munteanu, preşedintele de la Cetate Deva, spune că în etapa de ieri trei meciuri au fost aranjate şi că federaţia vrea ca echipa sa să retrogradeze

În penultima etapă a Ligii Naţionale feminine, trei partide s-au încheiat cu rezultate surprinzătoare. "Toate au fost blaturi", acuză finanţatorul clubului Cetate Deva, Marian Munteanu. "O să fac o sesizare la DNA ca să asculte telefoanele arbitrilor şi conducătorilor din handbal. E mai grav în handbal ce se întîmplă decît la fotbal", a subliniat Munteanu. "Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, ne-a ameninţat pe noi că dacă facem egal la Cluj ne retrogradează, dar la Zalău-Constanţa nu s-a uitat? Acolo cum de a ieşit egal 34-34? Dar Baia Mare cum de a bătut la Galaţi, 25-24, că băimărencele nu au învins decît în două meciuri în deplasare în acest sezon?", a atacat Munteanu.

Al treilea meci pe care oficialul devean îl suspectează de "aranjament" e cel de la Buzău, HCM-CSM Ploieşti 24-25. "Aici au fost trimişi arbitri cu scop precis, să ajute Ploieştiul. Cuplul Din-Dinu a tras pe faţă cu Ploieştiul. Au recunoscut şi jucătoarele lor. O să dau şi nume la momentul potrivit", a mai spus Munteanu. "Ştiu că federaţia vor să retrogradeze Deva şi să salveze Ploieştiul. O să spun însă lucrurilor pe nume, nu mai pot să stau în această mocirlă", a încheiat finanţatorul de la Cetate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.