Liga 1

"Negociem pentru Tiago Gomes!"

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ultimele prestaţii ale portughezului i-au determinat pe şefii Stelei să înceapă discuţiile cu Estrela Amadora pentru transferul definitiv al mijlocaşului Tiago Gomes

Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre Tiago Gomes după ultimele evoluţii ale acestuia! În urmă cu nici o lună spunea că nu va investi nici un ban pentru achiziţionarea definitivă a mijlocaşului, acum vrea să-l transfere!

Intenţia roş-albaştrilor a fost confirmată aseară de Valeriu Argăseală. "Tiago este un jucător valoros, la meciul cu Dinamo a fost cel mai bun de pe teren. O să vorbesc cu Gigi Becali, iar apoi vom negocia şi cu cei de la Estrella Amadora, clubul de care aparţine Tiago. Sînt încrezător că vom reuşi să ajungem la o înţelegere cu şefii clubului lusitan", a spus preşedintele Stelei la GSP TV.

Portughezul în vîrstă de 23 de ani a fost împrumutat în schimbul a 300.000 de euro şi, conform contractului, trupa din Ghencea ar trebui să mai achite încă 700.000 de euro dacă vrea să-l cumpere definitiv în această vară. Cum Estrella Amadora are probleme mari cu banii, steliştii speră să obţină o reducere consistentă a preţului.

Emeric Ienei, fost antrenor Steaua
"Pe lîngă munca de salahor pe care o face la mijlocul terenului, Tiago mai ştie să dea şi o pasă filtrantă sau să apară la finalizare"

17 acţiuni utile a avut Tiago în meciul cu Dinamo, fiind cel mai bun jucător din lotul Stelei la acest capitol

150 de mii de euro este salariul anual al lui Tiago Gomes în Ghencea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.