Liga 1

Penescu şi Constantin ar putea fi eliberaţi mîine!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Audierile arbitrilor Aurelian Bogaciu şi Marcel Lică s-au încheiat în urmă cu cîteva minute. Bogaciu a cerut să fie eliberat sub control judiciar în timp ce Lică a optat pentru varianta eliberării pe cauţiune.

Dacă nu se va lua în curînd o decizie, la ora 11 va începe judecata pentru prelungirea mandatelor de arestare pentru încă 29 de zile.

14:00 Bogaciu rămîne în arest! Curtea a respins în unanimitate eliberarea sa sub control judiciar. În acest moment, la Tribunalul Argeş se judecă prelungirea mandatelor.


15:30 Tribunalul Piteşti a respins azi cererea procurorilor DNA pentru prelungirea mandatelor lui Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, Marcel Lică, Cristian Libertatu şi Liviu Făcăleaţă. Toţi ar putea fi eliberaţi mîine, cînd le expiră mandatul de reţinere, dar procurorii au depus recurs.

În momentul anunţării deciziei, Liberatatu a leşinat în sală şi procurorii vor face recurs la Curtea de Apel care se va judeca mîine.

15:35 Lui Marcel Lică i-a fost aprobată cererea de eliberare pe cauţiune, dar rămîne în arest pentru că procurorii au făcut recurs.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.