Campionate

Del Piero a ajuns la 600 de jocuri pentru Juventus în toate competiţiile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul lui Juventus Torino şi, totodată, golgheterul all-time al clubului, Alessandro Del Piero, a bifat în partida de duminică seară cu AC Milan a 600-a prezenţă pentru gruparea bianconeră în toate competiţiile, informează Gazzetta dello Sport.

Internaţionalul italian în vârstă de 34 de ani a început partida de pe San Siro din postura de rezervă, iar în minutul 74 l-a înlocuit pe brazilianul Amauri.


Del Piero evoluează pentru pentru Juventus din 1993, an în care a fost cumpărat de la Padova. În cele aproape 16 sezoane pe care le-a petrecut în tricoul formaţiei torineze, atacantul a marcat 260 de goluri, record absolut al clubului, şi a strâns 600 de meciuri în toate competiţiile.

"Pinturicchio" se află la 49 de prezenţe de recordul de apariţii în Serie A al lui Giampiero Boniperti, care a strâns 478 de jocuri numai în campionat în tricoul "Bătrânei Doamne".

Juventus a remizat, duminică, în deplasare, pe terenul lui AC Milan, scor 1-1, şi a rămas pe locul 3 în campionatul Italiei, la 4 puncte în spatele grupării rossonere, când mai sunt trei etape până la finalul stagiunii.  

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.