Ciclism

Cavendish: "Am orgoliul rănit. Mă răzbun"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 mai 2009

În ciuda faptului că a fost dus perfect în trenă de coechipieri, britanicul Mark Cavendish nu a reuşit la Trieste cea de-a doua victorie pentru Columbia, fiind învins de sprintul brutal al italianul Alessandro Petacchi. Cavendish îşi reproşează că nu a reacţionat cum trebuie şi promite revanşa



"Echipa a fost perfectă şi a făcut o muncă perfectă pentru a mă aduce în primele rînduri. Totul a fost perfect, în afară de mine. :X În mod normal ar fi trebuit să lansez sprintul mai devreme. Am fost leneş! Am plecat prea tîrziu ca să îmi fac mai uşor sprintul, dar Alessandro s-a lansat perfect şi, cînd o face, nu mai ai ce să-i comentezi", a spus rutierul de 23 de ani de la Columbia.

În ciuda insuccesului, Cavendish a păstrat tricoul de lider al competiţiei, o consolare palidă pentru coechipierii care au tras toată ziua pentru el. "E o consolare că încă mai am tricoul roz, dar cred că oricum trebuia să se întîmple asta :(. E greu să accept înfrîngerea şi am orgoliul rănit", a avertizat Mark.

Cavendish are, astăzi, ocazia să îşi reafirme supremaţia la sprint, cei 198 de kilometri dintre Grado şi Valdobbiadene putînd prilejui un nou duel direct cu Alessandro Petacchi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.