Campionate

Wenger: "Am ratat şapte sau opt mari ocazii cu Chelsea! Rezultatul e nedrept!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger, este de părere că înfrânegrea la trei goluri diferenţă din partida de pe Emirates cu Chelsea nu reflectă realitatea din teren, dar a admis că echipa sa are nevoie de noi achiziţii pentru a fi mai competitivă în sezonul viitor, informează BBC.

"Este o mare dezamăgire atunci când pierzi de o asemenea manieră, dar, cu toate acestea, cred că a fost un meci interesant. Am ratat şapte sau opt ocazii imese de a marca, iar fiecare greşeală a noastră a fost taxată de adversar.
Acest 4-1 pentru oaspeţi este un rezultat mincinos. În mod sigur, vom întări echipa la vară, deoarece mai avem nevoie de unul sau doi jucători. Pentru a fi o formaţie competitivă în toate competiţiile, ai nevoie de o bancă de rezerve foarte puternică", a spus Wenger.

De cealaltă parte, tehnicianul olandez al lui Chelsea, Guus Hiddink, a afirmat că gruparea londoneză s-a impus meritat în faţa concitadinei Arsenal: "Prin această victorie am demonstrat că ne aflăm în primele două sau trei cluburi din Europa. În urma acestui rezultat, cred că i-am dat adversarului de gândit".

Arsenal a pierdut, duminică, pe teren propriu, în etapa a 36-a din Premier League, în faţa lui Chelsea, scor 1-4, şi va termina sezonul pe locul 4.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.