Liga 1

Valeriu Argăseală: "Domnul Becali nu poate plăti salariile jucătorilor, nu are suma necesară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele stelist Valeriu Argăseală a mărturisit că jucătorii Stelei nu şi-au mai primit salariile de două luni din cauza întîrzierii unei rate din suma de transfer a lui Mirel Rădoi pe care Al Hilal trebuie s-o vireze în contul Stelei, precizînd că nici patronul Gigi Becali nu a putut interveni pentru a achita restanţele, nedispunînd de suma necesară:

"Este adevărat că sînt ceva probleme cu banii la club, dar nu este vina noastră. Jucătorii nu au dreptul de a depune memoriu la LPF pentru a deveni liberi de contract, le-am explicat cum stă treaba.

Noi trebuia să încasăm o sumă de bani de la Al Hilal în contul transferului lui Mirel Rădoi, însă au tot întîrziat cu plata de mai multă vreme.
Ne-au tot promis, ne-au tot promis şi iată că tot nu ne-au dat acei bani. Nu ştiu ce fel de probleme au, dacă i-a afectat şi pe ei criza, însă noi mizam că vom plăti salariile cu acea sumă.

Nici patronul nostru nu a putut interveni să plătească pentru că nici el nu dispune de respectiva sumă", a spus Valeriu Argăseală la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.