Liga 1

Alexandru Bourceanu: "Îmi doresc să am cât mai multe oferte, din vară sunt dispus să plec"

Alexandru Bourceanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 14 mai 2009

Mijlocaşul formaţiei Oţelul Galaţi, Alexandru Bourceanu, a declarat că la sfârşitul sezonului este dispus să părăsească echipa pregătită de Petre Grigoraş, visul său fiind să se transfere la o grupare care va juca în Liga Campionilor.

"Nu ştiu nimic oficial şi neoficial de oferta de la Dinamo. Până la sfârşitul campionatului îmi doresc să am oferte de la mai multe echipe care trag la Liga Campionilor. Nu ştiu dacă preţul de 1,5 milioane de euro este mare sau mic. Din vară sunt dispus la negocieri cu orice echipă care mă doreşte. La început mi-ar fi greu să mă acomodez la o echipă mare, însă sunt convins că după un timp nu vor mai fi probleme", a spus Bourceanu.

Internaţionalul român a mai declarat că îşi doreşte să plece, deoarece o parte dintre suporterii gălăţeni l-a acuzat de non-combat în anumite meciuri: "Îmi doresc să părăsesc echipa mai mult din cauza unor suporteri care m-au acuzat că pun la pariuri, că am făcut blaturi şi că mi-am luat-o în cap. Nu au fost decât nişte meciuri mai slabe".

Alexandru Bourceanu a venit la Oţelul Galaţi la începutul acestui sezon de la Dunărea Galaţi şi a bifat până acum 28 de partide, reuşind să marcheze şi un gol pentru formaţia pregătită de Petre Grigoraş. Evoluţiile bune i-au adus mijlocaşului şi o convocare la echipa naţională a României, el evoluând în amicalul cu Croaţia, scor 1-2.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.