Liga 1

Paulo Adriano: "Liga 1 e mai spectaculoasă decît prima ligă din Portugalia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul portughez al echipei FC Braşov, Paolo Adriano, a spus că gruparea braşoveană va merge să învingă la Cluj, meciul fiind unul decisiv pentru calificarea în Europa League. Pe de altă parte, jucătorul a făcut o comparaţie între Liga 1 şi prima ligă din Portugalia

"Va fi un meci foarte greu, dar şi pentru noi, şi pentru cei de la CFR. Mergem să luăm 3 puncte la Cluj. Îi cunosc pe jucătorii portughezi de acolo, cu Alcantara chiar am jucat împreună la Academica Coimbra, sunt fotbalişti buni, dar noi ne vom concentra pe victorie.

Se vor duela două echipe care au de îndeplinit obiective pe acest final. Clujul a ratat titlul, iar acum se gândeşte la locul 2. E ultima şansă pentru ei, pentru că, dacă nu bat, se duce şi această oportunitate. Şi noi avem un obiectiv, iar dacă vom câştiga, vom face un mare pas spre Liga Europa".

Jucătorul portughez a spus că Liga I este mai spectaculoasă decât prima divizie din Portugalia: "Campionatul din România este unul foarte echilibrat, cu multe echipe apropiate în clasament. Cred că este mai spectaculos decât întrecerea portugheză.

Aici echipele joacă pe atac, pun accentul mai mare pe ofensivă, pe când, în Portugalia, fotbalul e puţin mai tacticizat, mai închis. Portughezii sunt mai tehnici, dar şi în România sunt fotbalişti foarte buni. Pot să spun că sunt puţine diferenţe între cele două ţări".

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.